Poštni nabiralnik

Svetovanje, vizualizacije, namestitev, 60 mesecev garancije ter vzdrževanje in podporo za vaš brezhiben in varen poštni nabiralnik!

Poštni nabiralnik iz naše ponudbe je preverjene EU kakovosti in privlačnega dizajna vseh elementov.

Za lažjo izbiro vam brezplačno svetujemo in pripravimo računalniški izris oz. prikaz, kako poštni nabiralnik ustreza v določen prostor. Preberite tudi, katere tehnične specifikacije poštnega nabiralnika so pomembne?

Svetujemo vam, da kadar izbirate ustrezen poštni nabiralnik – bodisi skupinski ali posamezni, upoštevate nekaj zelo pomembnih kriterijev:  varnost, življenjska doba, material, usklajenost s standardi, možnost izbire barve, kakovost vgradnje ter garancijska doba in podpora.

Potrebujete vrhunski poštni nabiralnik? Zahtevaje brezplačen izris in ponudbo!

Modeli poštnih nabiralnikov

Izberite ustrezen model poštnega nabiralnika in zahtevajte brezplačno ponudbo in izris renderja

Storitve in podpora

Izberite ustrezen model poštnega nabiralnika in zahtevajte brezplačno ponudbo in izris renderja

Svetovanje in konfiguracija

Svetujemo vam pri izbiri ustreznega modela ter konfiguracijo poštnega nabiralnika, glede na dimenzije, barvo, dodatno opremo in uporabo. Na voljo imamo tudi dodatke in opremo.

Priprava izrisa

Z veseljem vam pomagamo pri izdelavi vizualizacije, saj na ta način najbolje predstavimo postavitev in barvno usklajenost poštnih nabiralnikov v vašem prostoru.

Namestitev poštnih nabiralnikov

Po vsej Sloveniji izvajamo dostavo in strokovno montažo poštnih nabiralnikov. Po zaključeni montaži pa vam zagotavljamo tudi podporo, rezervne dele in vzdrževanje.

Strokovnjak za poštni nabiralnik

Od samega začetka izbire ustreznega nabiralnika ter nato skozi celoten postopek izbire, izrisa, namestitve v vaš prostor vas bo vodil strokovnjak za poštni nabiralnik.