Vgradni poštni nabiralniki

Potrebujete vrhunski poštni nabiralnik? Zahtevaje brezplačen izris in ponudbo!

Vgradni poštni nabiralniki vrhunske kakovosti

Največja ponudba vgradnih poštnih nabiralnikov za večstanovanjske objekte, bloke in podjetja.

Vgradni poštni nabiralniki iz ponudbe Bonitas so namenjeni za za aluminijasta in PVC vhodna vrata.  Nabiralniki omogočajo enostaven vnos pošte s sprednje, oz. zunanje strani, medtem pa je odjem pošte možen iz notranje strani.

Zunanja plošča nabiralnika in pokrov za pošto sta v celoti iz aluminija, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo in odpornost proti koroziji.

Na notranji strani poštnega nabiralnika so nameščena vratca v kompletu s ključavnico. (Komplet ključavnice poštnega nabiralnika vsebuje ključavnico in dva ključa.) Ključavnica poštnega nabiralnika pa ima proti prašno zapiralo.

S tem sistemom vgradnih poštnih nabiralnikov si zagotovite dodatno varnost večstanovanjskega objekta ali bloka. Za vnos pošte v nabiralnik ni potrebe po vstopu v objekt, tako da olajšate delo pismonošem in hkrati večji nadzor nad vstopom in varnost, saj nihče več ne more vstopiti v vaš objekt brez vaše vednosti.

Brezplačni izris, dostava in montaža stenskih poštnih nabiralnikov. Zagotavljamo 5 letno garancijo in preverjeno kakovost po konkurenčnih cenah. 15 letna tradicija in več kot 15.000 uporabnikov po vseh Sloveniji!

15.000 zadovoljnih uporabnikov poštnih nabiralni

VEČ KOT 15.000
zadovoljnih uporabnikov v Sloveniji

poslovna-tradicija

15 LET
že z vami…

garancija

5 LET
garncije

3d izris

GRATIS IZDELAVA
skice in renderja

CE certifikat

ZAGOTOVLJENO
po EU standardih

vrhunska-kvaliteta

VRHUNSKA
kvaliteta za konkurenčno ceno

Vrhunski poštni nabiralniki za večstanovanjske objekte, bloke in individualne hiše. Zaupajte 15 letni tradiciji, 5 letni garanciji in preverjeni kakovosti poštnih nabiralnikov po konkurenčnih cenah. Več kot 15.000 uporabnikov, brezplačni izris, dostava in montaža poštnih nabiralnikov po vseh Sloveniji!

Največja ponudba stenskih poštnih nabiralnikov za večstanovanjske objekte, bloke in podjetja. Brezplačni izris, dostava in montaža stenskih poštnih nabiralnikov. Zagotavljamo 5 letno garancijo in preverjeno kakovost po konkurenčnih cenah. 15 letna tradicija in več kot 15.000 uporabnikov po vseh Sloveniji!

Galerija slik / reference