Prednost Vgradnih Poštnih Nabiralnikov

Kaj je prednost vgradnih poštnih nabiralnikov?

Prednost vgradnih poštnih nabiralnikov je varnost, estetika, dolgotrajna uporaba in zaščita. Pravilna izbira vgradnega poštnega nabiralnika je zelo pomembna, saj ne nabiralnik ne bo služil samo za učinkovito vstavljanje in varno shranjevanje prispele pošte, ampak bo tudi lep oblikovni dodatek podobi vašega doma. Izbor nabiralnika prilagodite svojemu okusu in potrebam.

Vgradni poštni nabiralniki iz ponudbe Bonitas so namenjeni za aluminijasta in PVC vhodna vrata in pred nakupom se lahko pozanimate o barvi, katera se bo popolnoma ujemala z barvo vaše hišne fasade, vhodnih vrat ali druge vaše zamisli. Zaradi aluminijastega ohišja mora biti nabiralnik trpežen ter odporen na vremenske vplive in uporabo, saj ko jih pritrdimo na steno ali vrata doma boste ga uporabljali vrsto let – 5, 10 ali celo več let. Na vse nabiralnike iz naše ponudbe zagotavljamo garancijo kar 5 let, saj sta zunanja plošča poštnega nabiralnika in pokrov za pošto v celoti iz aluminija. Aluminij, kot material za nabiralnik zagotavlja dolgo življenjsko dobo in odpornost proti koroziji ter vremenskim vplivom.

Pokličite nas, ali kliknite tukaj in nam pošljite povpraševanje!

Vgradni poštni nabiralniki iz naše ponudbe zagotavljajo vnos pošte z zunanje strani, pošiljke pa so varno shranjene in do njih dostopate iz notranje strani. Na notranji strani poštnega nabiralnika so nameščena vratca v kompletu s ključavnico. (Komplet ključavnice poštnega nabiralnika vsebuje ključavnico in dva ključa.) Ključavnica poštnega nabiralnika pa ima proti prašno zapiralo.

Brezplačni izris, dostava in montaža stenskih poštnih nabiralnikov. Zagotavljamo 5 letno garancijo in preverjeno kakovost po konkurenčnih cenah. 15 letna tradicija in več kot 15.000 uporabnikov po vseh Sloveniji!

 

Prednost Vgradnih Poštnih Nabiralnikov

Prednost Vgradnih Poštnih Nabiralnikov