0003

Kakšen poštni nabiralnik torej izbrati?

Poštni nabiralnik ustvarjen za dopolnitev videza vaše hiše

Poštni nabiralnik je ena tistih stvari, kateri ljudje namenimo sicer zelo malo pozornosti in se ne ukvarjamo pretirano z varnostjo, kljub temu, da je vsebina v poštnem nabiralniku še kako osebna in potrebna zaščite. In kdo pravi, da poštni nabiralnik ni modni dodatek k hiši? Skoraj lahko rečemo, da ustvari prvi vtis o hiši – dopolni videz ali ga pokvari.

Kakšen poštni nabiralnik izbrati, za dopolnitev videza vaše hiše?

Kakšen poštni nabiralnik izbrati, za dopolnitev videza vaše hiše?

Kakšen poštni nabiralnik torej izbrati?

Katere informacije morate zbrati pred nakupom poštnega nabiralnika?

Morda je smiselno pred nakupom nabiralnika napisati stvari na kos papirja in sprejeti določene odločitve. Ste kdaj razmišljali kakšnim vremenskim pogojem bo nabiralnik izpostavljen? Ali ga boste imeli na začetku dovoza do hiše ali ga boste montirali kar na fasado hiše? Potrebujete več nabiralnikov ali le enega? Morda enega večjega, če bo pošto prejemalo več ljudi? In pa, ali prejemate količinsko veliko pošte?

Varnost vsebine poštnega nabiralnika je na prvem mestu

V vsakdanjem življenju je mnogo stvari, na katere izjemno pazimo. Zaklepamo vhodna vrata, z gesli varujemo mobilne telefone, računalnike, tudi bančne račune… Kaj pa poštni nabiralnik, ki vsebuje ogromno osebnih informacij? Večina si nas misli: “Koga pa zanima moja pošta in reklame?”. O ja, kar precej nepridipravih.

Dober material pomeni tudi večletno vzdržljivost poštnega nabiralnika

Izberite pravi material, obliko in način zaklepanja poštnega nabiralnika, da slučajno kakšni srbeči prstki ne najdejo poti do vaše prejete pošte. Če boste izbrali jeklo ali aluminij, bosta trpežna in odporna na rjo, pa vendar bosta potrebovala nekoliko zaščite in rednega vzdrževanja. Izbor plastike tudi ne bo napačna izbira, saj je enostavna za vzdrževanje in vzdržljiva, le visokih temperatur ne mara. Baker na drugi strani pa ima izjemen videz, vendar bo potreboval nekoliko več nege – poliranja.

Ne pozabite tudi na tesnenje. V kolikor je poštni nabiralnik izpostavljen vremenskim vplivom preverite, da je le-ta dobro zaprt.

Poštni nabiralniki se med seboj razlikujejo. Katerega pa si vi želite?

Podjetje Bonitas vam ponuja kakovost in moderni zunanji izgled poštnih nabiralnikov

Stenski poštni nabiralnik

Stenski poštni nabiralnik se fiksira na notranjo steno ali fasado. Naj bo to večstanovanjski objekt ali individualna hiša. Primerno označite poštni nabiralnik s svojim imenom in priimkom, saj so stenski nabiralniki v večini postavljeni eden poleg drugega v blokovskih naseljih.

Bonitas ponuja stenske poštne nabiralnike iz pocinkane pločevine, prašno barvane, s pokrovom iz aluminija s tesnilom. Nabiralnike se sestavlja količinsko in oblikovno po želji naročnika.

Poštni nabiralnik za vrata

Večstanovanjski objekti lahko vgradijo svoje poštne nabiralnike v okvirje preddverja oziroma kar ob vhodna vrata, kjer so vratca pritrjena z jeklenimi tečaji. Material je prav tako iz prašno barvane pocinkane pločevine.

Poštni nabiralnik za ograje

Poštni nabiralnik za ograje je zasnovan za enostavno uporabo. Poštar tako enostavno vstavlja pošto na zunanji strani vaše hiše, vi pa na dvoriščni strani nabiralnika pošiljke prevzemate. Takšen poštni nabiralnik mora zagotavljati varnost vsebine, dolgoletno odpornost materiala na vremenske vplive, estetske prvine in enostavno uporabo poštarja in lastnika nabiralnika.

Zakaj se odločiti za Bonitas poštni nabiralnik?

Ali ste vedeli, da se podjetje Bonitas s poštnimi nabiralniki ukvarja že več kot 15let in ima že več kot 15.000 zadovoljnih uporabnikov po vsej Sloveniji? Vse to zahvaljujoč kakovosti, ki ustreza vsem evropskim standardom. Ker so strokovnjaki na področju svetovanja, prodaje, dostave in montaže nabiralnikov, za vse poštne nabiralnike iz naše ponudbe zagotavljajo kar 5 letno garancijo. Zaupajte tradiciji, naročite brezplačni izris in izbirajte med pestro ponudbo poštnih nabiralnikov.